Ons prikbord

Zoek je een klusser of huishoudelijke hulp? Wil je iets organiseren, lenen of heb je iets over waar een ander nog wat aan heeft? Wil je een oproep doen?

Stuur je bericht naar webmaster@transvaalwijk.nl en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

Lees hieronder de berichten van wijkbewoners.


Randstedelingen die naar Arnhem zijn verhuisd 22-01-2020

Beste wijkbewoner,

Ik ben bezig met een artikeltje over Randstedelingen die naar Arnhem zijn verhuisd. De bevolking in Arnhem is afgelopen jaar door de grens van 160.000 inwoners geschoten. Een deel van die toename is te danken aan binnenlandse migratie.

Nu ben ik dus benieuwd of er mensen bij de wijkvereniging Transvaal zijn aangesloten die vanuit de Randstad naar Arnhem zijn verhuisd en die het leuk vinden hier wat over te vertellen. U kunt mij bereiken onder e-mail martinejnsn@gmail.com

Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Martine Jansen


WhatsApp Buurtpreventie 24-04-2019
WABP

Samen sterk met WhatsApp Buurtpreventie

Nu ook bij ons in de buurt!

WhatsApp buurtpreventie is er voor de burger, maar het zijn ook extra ogen en oren voor de politie. Zodra je iets verdachts ziet of hoort, zoals (vermoedens van) inbraak, oplichting, vernieling, straatroof, bedreiging of mishandeling dan kun je eenvoudig via jouw WhatsApp groep een melding maken. Op die manier is iedereen bij jou in de buurt direct op de hoogte.

Ook jij kunt deelnemen aan de WhatsApp Buurtpreventie en verdachte situaties doorgeven aan je buurtbewoners. Samen maak je de buurt leefbaarder en veiliger.

Spelregels voor deze groepsapp kun je vinden op:
https://wabp.nl/nl/wat-wabp/wat-zijn-de-huisregels

Aanmelden kan door je naam, adres en telefoonnummer te mailen naar:
transvaalbuurtwabp@gmail.com

""